Jokaisesta Facebook-tykkäyksestä 0,10 € HESY:lle

Kissanhoito.org lupasi lahjoittaa jokaisesta Facebook-tykkäyksestä 10 senttiä Helsingin eläinsuojeluyhdistykselle. Heinäkuun aikana Kissanhoito.org -facebook -sivusta tykkäsi lähes 3000 ihmistä! Lupauksemme mukaisesti olemme lahjoittaneet HESY:lle 0,10 € jokaisesta tykkäyksestä, eli 300 €. Kiitos tykkääjille ja kiitos HESY:lle loistavasta toiminnasta kodittomien eläinten puolesta!

Lahjoituskampanja on nyt päättynyt, mutta kissojen ystävät voivat edelleen tykätä sivuistamme ja saada ensimmäisenä tiedon kissoihin liittyvistä tapahtumista, tuotetarjouksista ja uusista sivuilla julkaistuista teksteistä ja artikkeleista.

Mikäli haluat tukea henkilökohtaisesti HESY:n toimintaa, klikkaa tästä.

Mikä on HESY?

Kissanpentu

(c) abcrumley

Helsingin eläinsuojeluyhdistys pyrkii suojelemaan kaikkia eläimiä resurssiensa mukaan. Yhdistyksen päätoiminta-alue on kodittomien eläinten auttaminen ja eläinten arvostuksen lisääminen sekä neuvojen antaminen eläinsuojeluun ja eläinten hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Yhdistys vastustaa eläinten väärinkäyttöä, jota esiintyy mm. tehokasvatustuotannossa, turkistarhauksessa, metsästyksessä, eläinkokeissa, sirkuksissa ja viihteessä. Yhdistys kunnioittaa arvokkaita perinteitään toimimalla laillisin keinoin.

Yhdistys ylläpitää myös eläinten hautausmaata, joka sijaitsee keskuspuistossa Helsingissä. Parhaiten HESY tunnetaan Itä-Pakilassa sijaitsevasta Eläinsuojelukeskuksesta.

Lisätietoa HESY:n sivuilta.

Miksi liittyä faniksi?

Pyrimme kokoamaan kissanhoito.org facebook-sivuille aktiivisen kissoista ja niiden hoidosta kiinnostuneiden ihmisten yhteisön. Sivuilla voit keskustella kissan hoidosta, saada vastauksia kysymyksiisi ja jakaa kokemuksia ja mielipiteitä samanhenkisten kissaihmisten kanssa.

Sivujen kautta saat myös ensimmäisenä tiedon kissoihin liittyvistä tapahtumista, tuotetarjouksista ja uusista sivuilla julkaistuista teksteistä ja artikkeleista. Liittyminen faniksi ei velvoita sinua mihinkään.


Kiitos avustasi!

 


One thought on “Jokaisesta Facebook-tykkäyksestä 0,10 € HESY:lle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *